EERO KOKKONEN

Rummut ja lyömäsoittimet

Eero Kokkonen

Moro!

Olen valkeakoskelainen rumpali ja lyömäsoittaja. Opiskelen lyömäsoitinten opettajaksi Tampereen Ammattikorkeakoulussa, josta valmistun tänä vuonna. Sain kipinän rumpujen soittoon jo seitsemän vuotiaana ja olen siitä asti kulkenut päämäärätietoisesti kohti ammattimuusikkoutta. Vuosien aikana olen soittanut monenlaisissa kokoonpanoissa tyylikirjon kattaessa niin klassisen musiikin kuin myös populäärimusiikin eri suuntaukset. Hallitsen suuren osan erilaisista lyömäsoittimista, joten tunneillani on mahdollista valita oma lempisoitin ja kiinnostusalue (mahdollisuuksien rajoissa). Erityisesti bänditoiminnasta minulla on paljon henkilökohtaista kokemusta ja tietotaitoa.

Oppituntien rakenne määräytyy täysin oppilaan ehdoilla. Opetuskäytäntöihini kuuluvat tekniikan opiskelu ja hiominen oppilaan omat mieltymykset huomioiden sekä musikaalisuuden kehittäminen ja muusikkouteen valmentaminen. Tärkeintä tunneillani on, että oppilas saa harjoittaa juuri sitä taitoa, jota kohtaan hänellä on eniten kiinnostusta.

Mielestäni musiikin opiskelun kuuluu olla hauskaa ja palkitsevaa. Tunneillani vallitsee rento ilmapiiri, jossa on helppo luoda ja toteuttaa itseään. Jos siis sinä tai lapsesi tunnette palavaa halua aloittaa lyömäsoitinten opiskelu tai mielesi tekee kehittää jo opittuja taitoja vielä pidemmälle, ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva ja toimiva opetussuunnitelma. Rummuttelemisiin!

Lue lisää lyömäsoitinopetuksesta