Hinnat 2017 - 2018

Soittotunnit
Lukukauden hinta riippuu valitusta tuntimäärästä (13 tai 16 kertaa lukukaudessa) ja tunnin kestosta (30, 45 tai 60 minuuttia viikossa). Kouluilla tapahtuvan opetuksen kesto on 13 kertaa / lukukausi. Voit tulla mukaan myös kaverisi kanssa ryhmäopetukseen. Katso soittotuntien hinnat toimipisteittäin:

♪ Kitarat, ukulele, luuttu, piano, rummut: Tahmela, Tampereen keskusta

♪ Vinkeä Vekaraorkesteri

♪ Kitarapainotteinen teoriaopetus: Tahmela

♪ Lyhytkurssit

Soitinvuokra
 1/2- ja 3/4-kitara 60 € / lukukausi
 Kokokitara 70 € / lukukausi
♪ Vekarasoittimet (kysy)
Hinnat sisältävät kitaralaukun. Soitin palautetaan kansliaan lukuvuoden päätteeksi. Kesälaina on mahdollista, jos oppilas jatkaa opintoja syksyllä.

Muut maksut
 Uuden oppilaan kirjaamismaksu 10 € (laskutetaan vain kerran)
 Peruutusmaksu 50 € (peritään, jos oppilas peruuttaa oppilaspaikkansa opetuksen alkamisen jälkeen ilman pätevää syytä)

Lahjakortit
Myynnissä on lahjakortteja, joita voi käyttää soittotunteihin ja Guitar Shopin tuoteostoihin.

Smartum Kulttuuriseteli ja Kulttuuripassi (ePassi)
Lukukausimaksun voi maksaa nyt myös Smartumin Kulttuuriseteleillä ja ePassilla. Jos haluat hyödyntää näitä työnantajasi tarjoamia etuja meillä, ilmoita tästä mahdollisimman pian. Onko käytössäsi joku muu etuisuus? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Smartum Kulttuuriseteli Kulttuuripassi

ILMOITTAUTUMINEN

Musiikkikouluun voi hakea läpi vuoden. Musiikkitoteemiin ei ole pääsykokeita – oppilaspaikat myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomakkeen saat täytettäväksesi ensimmäisen tunnin yhteydessä, joka palautetaan opettajalle viimeistään seuraavalla tunnilla.

Tiedustelut
♪ Puh: 044 5633 949, Tomi Tolvanen
♪ E-mail: info[ at ]musiikkitoteemi.fi

Yhteiset pelisäännöt

Sujuvan harrastamisen ja yhteistyön kannalta on tärkeää, että toimimme yhteisillä pelisäännöillä. Erityisesti alle 18-vuotiaiden oppilaiden kohdalla kommunoikointi kolmen osapuolen – oppilaan, opettajan ja huoltajan – kesken on erittäin tärkeää. Lasten kohdalla myös kotiväen tuki ja ohjaus kotiharjoittelussa edesauttaa taitojen karttumista ja harrastuksen mielekästä etenemistä. Opettajalta kannattaakin kysyä vinkkejä harjoittelumääriin ja sen ohjaamiseen kaikkien alle 12-vuotiaiden kohdalla.

Lataa yhteiset pelisäännöt