SOITONOPETUSTA AMMATTITAIDOLLA

Tervetuloa osaavaan oppiin yksin tai kaverin kanssa, ikään tai osaamiseen katsomatta. Mukaan pääsee läpi vuoden ilman pääsykokeita. Musiikkikoulu Musiikkitoteemi antaa taiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan useassa eri toimipisteessä. Voit tutustua tarjontaamme tällä sivustolla selailemalla opetustarjontaa, toimipisteitä tai opettajia, mikä vain soveltuu sinulle parhaiten.

Kaikki opettajamme ovat koulutettuja pedagogeja, joilla on taito opastaa niin alkavaa kuin jo osaavaa soittajaa pitkäjänteiselle harrastamisen tielle. Valmennamme soittajia myös pääsykokeisiin ja räätälöimme opetuksen vastaamaan jokaisen soittajan tarpeita niin, että harrastaminen on mielekästä ja tavoitteellista.

Soittotunnin kestoksi on valittavissa 30-, 45- ja 60-minuutin pituiset soittotunnit 13- ja 16-kerran lukukausissa. Kuulemme myös erityistoiveesi. Katso lisätietoja hinnastostamme.

Lukuvuosi 2017 - 2018

♪ Syyslukukausi 2017 alkaa 21.8. - Aleksanterin koululla opetusta on 28.8. - 30.11.2017  (ei opetusta syyslomaviikolla 42)
♪ Kevätlukukausi 2018 alkaa kaikissa toimipisteissä 8.1. ja jatkuu Aleksanterin koululla 12.4.2018 saakka (ei opetusta talvilomaviikolla 9)
♪ Kesäkursseja Tahmelassa (kysy lisää opettajalta tai kansliasta)

Opetusta ei järjestetä lomaviikoilla 9 ja 42, ellei opettajan kanssa ole toisin sovittu. Lukukausi päättyy kun sovittu määrä tunteja on pidetty, kuitenkin ennen joulu- ja kesätaukoa.

Tulevia konsertteja

Rokkaava Kevätkonsertti ma 23.4.2018 klo 18 – Pub Kujakolli, Tahmelan viertotie 2

♪ Perinteinen Kevätkonsertti ti 24.4.2018 klo 18 – Mahdollisuuksien Tila, Tahmelan liikekeskus, Musiikkitoteemin seinänaapuri

Vapaa pääsy

Toimipisteet ja instrumentit

Musiikkitoteemin päätoimipiste sijaitsee Tahmelassa, Pispalan portaiden alapäässä. Samoissa tiloissa sijaitsee myös ammattitaidolla palveleva Guitar Shop, joka on avoinna sopimuksesta. Sen, sekä sivutoimipisteiden sijainnit löydät tästä.

Tahmela

♪ Klassinen ja akustinen kitara
 Sähkökitara
Ukulele
Luuttu
 Kitarasäestys
♪ Kitarapainotteinen teoriaopetus
♪ Tiluttelukurssi Kitarakoodi
Vinkeä Vekaraorkesteri

Lukukausi 13 tai 16 kertaa
Opettajat: Niko Nyqvist, Jarkko Ruohotie, Juuso Peippo, Kai Korteila, Leena NousiainenTomi Tolvanen
Osoite: Selininkatu 5  [katso kartalla] (Tahmelan liikekeskus, alakerrassa K-kauppa ja Pub Kujakolli), TKL bussi nro 25, pysäkki: Hirvikatu
Lataa hinnasto

Keskusta, Aleksanterin koulu

♪ Klassinen ja akustinen kitara
♪ Sähkökitara
♪ Kitarasäestys
Piano, vapaa säestys
 Viulu

Lukukausi 13 kertaa
Opettajat: Juuso Peippo, Jenni Jäske, Emma Kuosmanen, Susanna Waldén
Osoite: Hallituskatu 26 [katso kartalla]
Lataa hinnasto

Keskusta, Itsenäisyydenkatu

♪ Rummut ja lyömäsoittimet

Lukukausi 13 tai 16 kertaa
Opettajat: Leena NousiainenEero Kokkonen
Osoite: Itsenäisyydenkatu 12 B [katso kartalla]
Lataa hinnasto