Opettajat

opettajat

Yksilöityä soitonohjausta
Musiikkitoteemin opetuksessa ensisijalla on oppilas, oli kyseessä lapsi, nuori tai aikuinen. Myös koko henkilökuntamme edustaa osaavaa ja positiivista soitonohjausta. Lähtökohtana on tasolta toiselle etenevä harrastaminen, jossa huomioidaan jokaisen oppilaan toiveet sekä erityispiirteet ja -tarpeet. Jokainen voi haastaa itsensä ja osaamisensa oppilaskonserteissa, jotka ovat turvallisia hetkiä harjoitella esiintymistä ja saada kokemusta kenties suurempia estradeja varten. Musiikkitoteemi tekee yhteistyötä Tampere Guitar Festival kanssa. Sen tarjoamat maailmantähtien kesäkurssit, työpajat ja luennot ovat oiva lisäoptio harrastamiseen. Musiikkitoteemi on myös mainio paikka valmistautua pääsykokeisiin musiikkiopistotasolle tai ammattiopintoihin.

Soiton harrastamisessa on tärkeää yhteistyö oppilaan, opettajan ja huoltajien kesken. Erityisesti nuorilla, alle 12-vuotiailla, harjoittelurutiineista sopiminen ja niiden seuraaminen on kotiväen vastuulla. Kun tämä kommunikaation kolmio saadaan toimimaan, myös oppiminen ja osaaminen kehittyvät merkittävästi. Paraskin opettaja/ohjaaja on yhdessä oppilaan kanssa 1-2 kertaa viikossa, loppuaika viikosta on kotona tapahtuvaa työskentelyä, toisin kuin monessa muussa harrastuksessa.

Ammattitaitoiset opettajat opastavat sinua mielellään alkuun harrastamisessa tai eteenpäin, jos olet jo kokeneempi soittaja. Kaikki opettajamme ovat koulutettuja musiikin opettajia ja ammattilaisia – harrastaminen tapahtuu määrätietoisesti mutta rennossa hengessä, oppilaan toiveita seuraten. Tällä sivustolla voit tutustua opettajiimme ja kurkata heidän taustoihinsa hieman tarkemmin. Löydätkö juuri sinua puhuttelevan ja toiveisiisi vastaavan opettajan? Ja ei syytä huoleen – jos soittimessasi on useita eri opettajia, opastamme kyllä sinut parhaiten tarpeisiisi soveltuvalle opettajalle.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!