yhteys

MUSIIKKITOTEEMI

Selininkatu 5 (Pispala)
33240 Tampere

Tomi Tolvanen
044 5633 949
info [at] musiikkitoteemi.fi

Sijainti

Toimipisteemme sijaitsee Tampereen Pispalassa, Tahmelan liikekeskuksessa (K-kaupan ja Pub Kujakollin yläkerrassa). Pysäköintitilaa löytyy Selininkadulta ja liikekeskuksen pihasta. Paikalle pääsee kätevästi myös TKL:n bussilla nro 25. Lähin pysäkki "2016 Hirvikatu" sijaitsee aivan liikekeskuksen edessä. Keskustorilta matkaa kertyy 2,5 km.

Huom: jos olet tulossa asioimaan luonamme, sovithan tapaamisesta etukäteen! Voit toki pistäytyä ja pirauttaa ovikelloa milloin vain kulmilla kulkiessasi. Olemme paikalla joustavasti, myös viikonloppuisin.

Yritys

Musiikkitoteemi on vuodesta 2004 toiminut musiikin monialayritys. Yrityksen keskisimpiä toimintamuotoja ovat musiikkikoulu ja Tampereen Tahmelassa sijaisteva Guitar Shop, joka palvelee myös verkossa. Lisäksi Musiikkitoteemi tuo maahan kitaroita ja kitaratarvikkeita, tarjoaa ohjelmapalveluja sekä toteuttaa tuotanto- ja kustannustoimintaa aputoiminimellä Totem Music. Musiikkitoteemi ja Tomi Tolvanen valittiin Pispala-Pyynikin Yrittäjien Vuoden Yrittäjäksi vuonna 2015.

Y-tunnus: 1926428-4