Tahmelan kokous- ja juhlatila

Tahmelan kokous- ja juhlatila

Tahmelan kokous- ja juhlatila on uusi kokoontumispaikka Pispalan kainalossa Tampereella. Muuntautuvissa tiloissamme järjestät häät, ristiäiset, syntymäpäivät ja muut juhlat. Myös esimerkiksi yritysten, yhdistysten ja vaikkapa taloyhtiöiden kokoukset onnistuvat meillä.

Tahmelan kokous- ja Juhlatilan avajaiset
Juhlatilojen avajaiset järjestetään kesällä 2020, heti kun se on mahdollista. Sovi esittely!

Esteettömät tilat

Tilamme muuntuvat kätevästi pienemmistä kokoustiloista erikokoisien juhlatilaisuuksien, konserttien tai vaikkapa julkaisutilaisuuksien tarpeisiin. Päivitämme tietoja ja lisäämme kuvia saatuamme kokemuksia testikattauksista. Kohde tulee olemaan esteetön.

Kohteesta löytyy keittiö, jossa on uunillinen hella, jääkaappi ja tiskikone. Kysy myös astiastoa. Kohde on savuton.

Juhlat

Meillä järjestät tilaisuudet häistä hautajaisiin, ristiäisistä syntymäpäiväjuhliin. Voit varata tilat tee-se-itse -hengessä, avaimet käteen -periaatteella tai miten vain siltä väliltä. Juhlakäyttö rajoittuu arkipäivien musiikkikoulutoiminnasta johtuen opetuskauden aikana viikonloppuihin. Kesällä ja lomakausina tilat ovat käytettävissä kaikkina päivinä. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

Ruoka ja juoma

Toteuta tarjoilut luovasti toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Tuo omat tarjottavasi tai pyydä tarjous kumppaniverkostomme catering-palveluista. Mahdolliset alkoholijuomat paikalle tuo juhlien järjestäjä.

Tahmelan kokous- ja Juhlatila - ruokailu

Muut palvelut

Tarvitsetko juhliisi ohjelmaa? Tai kenties valokuvausta? Kerro toiveesi – palvelemme sinua kaikissa tarpeissasi parhaamme mukaan!

Kokoukset

Tiloihimme tulee 2-3 kokoustilaa, jotka muuntuvat tarpeiden mukaan. Samoissa tiloissa toimii myös musiikkikoulu, joten saatavuus rajoittuu pääsääntöisesti aamupäiviin. Tilanteen salliessa myös iltapäivä- ja iltakokoukset ovat mahdollisia. Ota yhteyttä ja kysy haluamasi päivän tilanne. Kokouspuolen tarjontaa kehitetään jatkuvasti toiveet huomioiden.

Tahmelan kokous- ja Juhlatila

Tiedotteet

9.4.2020 Tarjous juhlien ennakkovaraajille - ALE 25 %

25 % alennus 15.5.2020 mennessä tehdyistä juhlavarauksista! Tarjous koskee 30.8.2020 mennessä järjestettyjä juhlatilaisuuksia. Varausmaksu 50 % on maksettava kuukausi ennen tilaisuutta. VARAA TURVALLISESTI: jos koronaepidemiasta johtuva kokoontumiskielto jatkuu varauksesi ajalle, varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

9.4.2020 Koronatiedote

Avaamme uudet tilamme kesällä 2020, kun kokoontumiset ovat jälleen turvallisia. Parhaillaan päällä on kokoontumiskielto koronaepidemian vuoksi.