Lauluopetus Musiikkitoteemissa

laulu

Opettaja: Tuiki Järvensivu

Toimipiste:
♪ Tahmela (Selininkatu 5, katso kartta)

Lauluopetus Tampereella

Laulutunnit on suunnattu kaikenikäisille ja -tasoisille laulajille. Tule siis rohkeasti mukaan omana itsenäsi. Opiskelu sopii niin aikuisille kuin lapsille, aloittelijoille ja jo pitkään laulua harrastaneille. Tunnit räätälöidään jokaisen omien kiinnostusten ja tarpeiden mukaan. Yksityistunneilla pääset kehittämään monipuolisesti omaa äänenkäyttöäsi, ilmaisua, tekstin tulkintaa ja lauluhengitystä, joka on avain rentoon äänentuottoon ja lähtökohta eri tyylilajeihin.

Oppilaan kiinnostusten perusteella ohjelmistoon valitaan monipuolisesti kappaleita kansanlauluista, suomalaisista ja ulkomaalaisista lauluista, oopperoista, barokista, musikaaleista tai vaikkapa itse säveltämäsi laulu.

Laulun ryhmäopetus

Porukassa laulaminen on hauskaa ja täynnä mahdollisuuksia. Voit perustaa lauluyhtyeen, jolle sävellätte ja sovitatte itse lauluja tai kutsua kaverit koolle laulamaan rakastettuja yhteislauluja moniäänisesti. Ryhmän minimikoko on kaksi (2) henkeä ja ryhmiä perustetaan ilmoittautuneiden perusteella. Jos sinulla on jo valmiina porukka, voit ilmoittaa senkin mukaan. Kunkin ryhmän ohjelmisto valitaan erikseen laulajien toiveiden mukaan, joten kukin ryhmä voi profiloitua oman näköisekseen. Tunneilla voidaan laulaa yksiäänisesti tai tehdä haastavampia moniäänisiä sovituksia ja yhdistää niihin soittimia tai vaikkapa keho- tai mukirytmejä.

Laulua lapsille, lasten lied

Lasten laulutunneilla pääset tutustumaan omaan ääneesi hauskojen harjoitusten avulla, etsimään hyvää lauluhengitystä ja tulkitsemaan laulutekstiä. Lapsista voidaan muodostaa myös ryhmiä, jos yksin laulutunnille tuleminen tuntuu liian jännittävältä. Pyrimme muodostamaan jokaiselle lauluoppilaalle myös pianistikaverin, jonka kanssa pääsee tekemään ihka oikeaa kamarimusiikkia: lasten liediä.

Ilmoittaudu oppilaaksi Eepoksessa
Katso vapaat soitto- ja laulutuntiajat Eepoksesta
Katso muskari- ja vekararyhmien ajat Eepoksesta