SOITONOPETUSTA AMMATTITAIDOLLA

Tervetuloa osaavaan oppiin yksin tai kaverin kanssa, ikään tai osaamiseen katsomatta. Mukaan pääsee läpi vuoden ilman pääsykokeita. Musiikkikoulu Musiikkitoteemi antaa taiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan useassa eri toimipisteessä Tampereella.

Musiikkitoteemin opetuksessa ensisijalla on oppilas, oli kyseessä lapsi, nuori tai aikuinen. Koko henkilökuntamme edustaa osaavaa ja positiivista soitonohjausta. Lähtökohtana on jokaisen soittajan tarpeet ja erityispiirteet huomiova opetus, yhteisöllisyys ja toimiminen osana vireää Tamperetta ja Pirkanmaata. Jokaisella oppilaalla on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua opetukseen ja kehittää taitojaan omien valmiuksiensa mukaisesti.

Jokainen voi haastaa itsensä oppilaskonserteissa, jotka ovat turvallisia hetkiä harjoitella esiintymistä. Musiikkitoteemi tekee yhteistyötä muun muassa Tampere Guitar Festival kanssa. Sen tarjoamat kesäkurssit, työpajat ja luennot ovat oiva lisäoptio harrastamiseen. Musiikkitoteemi on musiikkiharrastuksen alkumetrien lisäksi myös mainio paikka valmistautua pääsykokeisiin laajan oppimäärän opintoihin tai ammattiopintoihin.

Lue lisää opetussuunnitelmastamme (2018)

Lukuvuosi 2018 - 2019

♪ Syyslukukausi alkaa 20.8.2018 (ei syyslomaviikolla 42)
♪ Kevätlukukausi alkaa 7.1.2019 (ei talvilomaviikolla 9)
Vekaraorkesteri starttaa hieman myöhemmin, uusia ryhmiä perustetaan myös kesken kautta
♪ Kesäkursseja Tahmelassa (kysy lisää opettajalta tai kansliasta)

Opetusta ei järjestetä lomaviikoilla 9 ja 42, ellei opettajan kanssa ole toisin sovittu. Lukukausi päättyy kun sovittu määrä tunteja on pidetty, kuitenkin ennen joulu- ja kesätaukoa.

Kestot

Soittotunnin kestoksi voit valita 30-, 45- ja 60-minuutin pituiset soittotunnit 13 tai 16 kertaa lukukaudessa – huomioimme myös erityistoiveet. Tarjolla on myös lyhytkursseja. Vekaraorkesterin kesto on 10 kertaa lukukaudessa. Katso lisätietoja hinnastostamme.

Tulevia tapahtumia

♪ Soitinesittelykonsertti & Soitinkaruselli Su 14.4.2019 klo 11 - 13 – Mahdollisuuksien Tila, Selininkatu 5

♪ Rokkaava Kevätkonsertti Ma 15.4.2019 klo 18 – Pub Kujakolli, Tahmelan viertotie 2

♪ Akustinen Kevätkonsertti Ti 16.4.2019 klo 18 – Mahdollisuuksien Tila, Selininkatu 5

Vapaa pääsy

Ilmoittautuminen SOITTO- JA LAULUOPINTOIHIN

1) Tiedustele vapaita oppilaspaikkoja

♪ info [at] musiikkitoteemi.fi
♪ 044 5633 949, Tomi Tolvanen

2) Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella

Voit myös ilmoittautua suoraan sähköisesti ja kertoa lisätieto-kentässä tarkemmat toiveesi. ilmoita tietosi Eepos-järjestelmään.