SOITONOPETUSTA AMMATTITAIDOLLA

Tervetuloa osaavaan oppiin yksin tai kaverin kanssa, ikään tai osaamiseen katsomatta. Mukaan pääsee läpi vuoden ilman pääsykokeita. Musiikkikoulu Musiikkitoteemi antaa taiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan useassa eri toimipisteessä Tampereella.

Musiikkitoteemin opetuksessa ensisijalla on oppilas, oli kyseessä lapsi, nuori tai aikuinen. Koko henkilökuntamme edustaa osaavaa ja positiivista soitonohjausta. Lähtökohtana on jokaisen soittajan tarpeet ja erityispiirteet huomiova opetus, yhteisöllisyys ja toimiminen osana vireää Tamperetta ja Pirkanmaata. Jokaisella oppilaalla on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua opetukseen ja kehittää taitojaan omien valmiuksiensa mukaisesti.

Jokainen voi haastaa itsensä oppilaskonserteissa, jotka ovat turvallisia hetkiä harjoitella esiintymistä. Musiikkitoteemi tekee yhteistyötä muun muassa Tampere Guitar Festival kanssa. Sen tarjoamat kesäkurssit, työpajat ja luennot ovat oiva lisäoptio harrastamiseen. Musiikkitoteemi on musiikkiharrastuksen alkumetrien lisäksi myös mainio paikka valmistautua pääsykokeisiin musiikkiopistotasolle tai ammattiopintoihin.

Lue lisää opetussuunnitelmastamme (2018)

Lukuvuosi 2018 - 2019

♪ Syyslukukausi alkaa 20.8.2018 (ei syyslomaviikolla 42)
♪ Kevätlukukausi alkaa 7.1.2019 (ei talvilomaviikolla 9)
Vekaraorkesteri starttaa hieman myöhemmin, uusia ryhmiä perustetaan myös kesken kautta
♪ Kesäkursseja Tahmelassa (kysy lisää opettajalta tai kansliasta)

Opetusta ei järjestetä lomaviikoilla 9 ja 42, ellei opettajan kanssa ole toisin sovittu. Lukukausi päättyy kun sovittu määrä tunteja on pidetty, kuitenkin ennen joulu- ja kesätaukoa.

Kestot

Soittotunnin kestoksi voit valita 30-, 45- ja 60-minuutin pituiset soittotunnit 13 tai 16 kertaa lukukaudessa – huomioimme myös erityistoiveet. Tarjolla on myös lyhytkursseja. Vekaraorkesterin kesto on 10 kertaa lukukaudessa. Katso lisätietoja hinnastostamme.

Tulevia tapahtumia

♪ Vekaroiden Jouluspesiaali Pe 30.11.2018 klo 17.30 – Musiikkikoulu Musiikkitoteemi, Tahmelan viertotie 2

♪ Rokkaava Joulukonsertti Ma 10.12.2018 klo 18 – Pub Kujakolli, Tahmelan viertotie 2

♪ Akustinen Joulukonsertti Ti 11.12.2018 klo 18 – Mahdollisuuksien Tila, Tahmelan liikekeskus, Musiikkitoteemin seinänaapuri

Vapaa pääsy

Ilmoittautuminen

1) Tiedustele vapaita oppilaspaikkoja

♪ info [at] musiikkitoteemi.fi
♪ 044 5633 949, Tomi Tolvanen

2) Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella (koskee uusia ja jatkavia oppilaita)

Kun oppilaspaikkasi on varmistunut, ilmoita tietosi sähköisellä lomakkeella. Vekaraorkesterin ja muskarin vapaisiin ryhmiin voit ilmoittautua myös ilman ennakkotiedustelua. Vahvistetut ryhmäajat näet Eepoksesta.

Käsiteltyämme hakemuksesi saat vahvistuksen sähköpostiisi, jossa on oppilastunnuksesi ja väliaikainen salasanasi Eepos-oppilasjärjestelmäämme. Siellä voit päivittää yhteystietojasi, tarkastella opintosisältöjä ja seurata edistymistäsi.

Ilmoittaudu oppilaaksi (Eepos)