Musiikkileikkikoulu

MUSKARI

Opettaja: Jenni Lind

Toimipiste:
♪ Tahmela (Selininkatu 5, katso kartta)

SISÄLTÖ

Musiikkileikkikoulun idea on tarjota lapsille sekä myös heidän vanhemmilleen kokemuksia ja elämyksiä musiikin parissa. Muskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään yhdessä, joten tarjolla on monipuolista musiikkitoimintaa eri ikäisille lapsille. Muskarissa lapset pääsevät opettelemaan muun muassa rytmejä, melodioita, harmonioita sekä tutustumaan eri soittimiin mielekkäässä, turvallisessa ja innostavassa ympäristössä. Musiikkileikkikoulu antaa lapsille mahdollisuuden itseilmaisuun sekä valmiuksia ja taitoja mahdollisesti koko elämän kestävään musiikkisuhteeseen. Muskarilaisille järjestetään myös soitinesittelyjä oman ja mieluisan soittimen löytämiseksi. 

Muskarit:

♪ Vauvaryhmä – noin 4-8 kk:n ikäiset vauvat vanhempineen
Torstaisin klo 10

♪ Taaperot – noin 1-2 -vuotiaat lapset vanhempineen
Torstaisin klo 11 ja 16

♪ Leikki-ikäiset 3-4 -vuotiaat lapset
Torstaisin klo 17

♪ 5-6 -vuotiaat lapset
Torstaisin klo 18

Uusia muskariryhmiä perustetaan kysynnän mukaan. Mnimikoko ryhmissä on 3 lasta. Ota yhteyttä

Ilmoittautuminen

1) Tiedustele vapaita oppilaspaikkoja

♪ info [at] musiikkitoteemi.fi
♪ 044 5633 949, Tomi Tolvanen

2) Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella (koskee uusia ja jatkavia oppilaita)

Kun oppilaspaikkasi on varmistunut, ilmoita tietosi sähköisellä lomakkeella. Vekaraorkesterin ja muskarin vapaisiin ryhmiin voit ilmoittautua myös ilman ennakkotiedustelua. Vahvistetut ryhmäajat näet Eepoksesta.

Käsiteltyämme hakemuksesi saat vahvistuksen sähköpostiisi, jossa on oppilastunnuksesi ja väliaikainen salasanasi Eepos-oppilasjärjestelmäämme. Siellä voit päivittää yhteystietojasi, tarkastella opintosisältöjä ja seurata edistymistäsi.

Ilmoittaudu oppilaaksi (Eepos)