Vekaraorkesteri lapsille

Vekarabändi lapsille

Ohjaajat: Kai Korteila, Leena Nousiainen (äitiyslomalla)

Toimipiste
♪ Tahmela (Selininkatu 5, katso kartta)

Mukaan pääsee pitkin vuotta. Helpointa on aloittaa uusi ryhmä esimerkiksi valmiilla kaveriporukalla, mutta joka kevät ja syksy alkaa myös uusia ryhmiä. Ryhmien minimikoko on kaksi oppilasta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi!

sisältö

Onnistu, innostu ja opi – Vekaraorkesteri on uudenlainen tapa helppoon ja hauskaan musiikin oppimiseen. Orkesterissa soitetaan Vekara-soittimilla, jotka ovat Tampereella käsintehtyjä laatusoittimia. Soittamiseen pääsee käsiksi heti.

TAVOITTEET

Vekarabändi on lapsille suunnattu matalan kynnyksen bändimuskari tai bändikoulu, jossa yhdistyvät niin ohjattu bändisoitto, muskari kuin soitintutustuminen. Aikaisempaa osaamista ei tarvita eikä soitinvalinnastakaan tarvitse olla vielä varma – ideana ensivaiheessa on vaihdella instrumenttia ja tutustua erityisesti kitaran, basson ja rumpujen soittoon. Soittoon pääsee heti käsiksi helpposoittoisten Vekarasoitinten avulla. Yhdessä soittamalla on helppo innostua elinikäiselle musiikkimatkalle. Pääajatuksena on sytyttää ja vahvistaa kipinää soittoharrastukseen yhdessä tekemisen, soittamisen ja leikkimisen keinoin. Tämän jälkeen on helppo siirtyä jatkamaan Musiikkitoteemin henkilökohtaisille soittotunneille.

Vekara-Soittimet

Mitä ovat Vekarasoittimet?

Lapsille kehitetyt laadukkaat Vekara-soittimet ovat tamperelaisen soitinrakentaja Harri Kauppilan käsialaa ja 100 % kotimaista käsityötä. Soitinperheeseen kuuluu kitara, basso ja rummut. Vekara® on rekisteröity tavaramerkki.

Kitarassa on kolme kieltä, joita painetaan aluksi yhdellä sormella. Bassossa kieliä on yksi. Kätevä värikoodi auttaa hahmottamaan otelautaa ja helpottaa soittoa. Rumpaleita orkesterissa voi olla yksi tai kaksi. Aluksi soitto voidaan aloittaa pelkästään joko jaloin tai käsin, rooleja toisen rumpalin kanssa vaihdellen. Taitojen kehittyessä rumpuja voidaan soittaa normaalin rumpusetin tavoin.

Orkesterissa käytetään musiikkikoulun omia Vekarasoittimia. Omat soittimet eivät ole välttämättömiä, mutta niitä on mahdollista ostaa tai vuokrata suoraan Musiikkitoteemista.

>> Vekarasoittimien verkkokauppa

ILMOITTAUTUMINEN VEKARABÄNDIIN

1) ILMOITTAUDU SÄHKÖISESTI RYHMÄÄN

Katso olemassa olevat ryhmät ja ilmoittaudu sähköisesti Eepos-järjestelmässä

2) TARVITTAESSA OTA YHTEYTTÄ

Jos et löydä sopivaa vapaata ryhmää, ole hyvä ja ota yhteyttä. Muodostamme myös uusia ryhmiä toiveet huomioiden.

♪ info [at] musiikkitoteemi.fi
♪ 044 5633 949, Tomi Tolvanen