Viulu | Musiikkitoteemi

Viuluopetus Musiikkitoteemissa

VIULU

Opettaja: Emma Mäenpää

Toimipiste
♪ Tahmela (Selininkatu 5, katso kartta)

Viuluopetus Tampereella

Olet lämpimästi tervetullut viulutunneille positiiviseen ja kannustavaan ohjaukseen olit sitten lapsi, aikuinen, aloittelija tai jo pitempään viulunsoittoa harrastanut. Rakennamme tunnit jokaiselle omien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti ja etsimme kaikille kivaa soitettavaa. Meiltä voit myös vuokrata viulun harrastuksen alkumetreille.

Yksityistunnit

Yksityistunneilla keskitytään hyvään ja ergonomiseen soittotekniikkaan sekä opetellaan soittamaan monenlaista musiikkia. Tunneilla on mahdollista myös tutkia musiikin teoriaa, improvisointia, säveltämistä ja soittaa kamarimusiikkia opettajan ja toisten soittokavereiden kanssa. Voit tulla kehittämään itseäsi pitkäjänteisesti tai nautiskelemaan omaksi iloksi soittamisesta. Yksityistuntien lisäksi voit ilmoittautua myös viuluryhmään.

Viuluryhmä

Ryhmässä soittaminen on hauskaa, innostavaa ja kehittää rytmi- ja sävelkorvaa. Ryhmiä perustetaan tarvittaessa useampia. Soittajat voivat vaikuttaa ohjelmistoon, joka koostuu muun muassa pelimannimusiikista, klassisista sävelmistä ja monesta muusta. Stemmoja on monen tasoisia, aloittelijoille sopivista haastaviin, joten kaikki pääsevät tekemään musiikkia. Voit käydä viuluryhmän lisäksi myös yksityistunneilla.

Ilmoittaudu oppilaaksi Eepoksessa