Yhteys | Musiikkitoteemi

yhteys

Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Ohikulkumatkalla voit toki kokeilla onneasi soittamalla ovikelloa!

Yhteydenotot

Tomi Tolvanen
044 5633 949
info [at] musiikkitoteemi.fi

Posti- ja käyntiosoitteet

Toteemipuoti ja toimisto + postitus

Selininkatu 5/4 (ovi 4)
33240 Tampere

Musiikkikoulu Musiikkitoteemi

Selininkatu 5/2 (kulku ovesta 2)
33240 Tampere

Musiikkitoteemi Oy

Y-tunnus: 3377389-4
ALV: FI33773894

Seuraa meitä

Sijainnit

Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereen Pispalassa, Tahmelan liikekeskuksessa (K-kaupan ja Pub Kujakollin yläkerrassa). Pysäköintitilaa löytyy Selininkadulta ja liikekeskuksen pihasta. Paikalle pääsee kätevästi myös TKL:n bussilla nro 10. Lähin pysäkki "2016 Hirvikatu" sijaitsee aivan liikekeskuksen edessä. Keskustorilta matkaa kertyy 2,5 km.

Huom: jos olet tulossa asioimaan luonamme, sovithan tapaamisesta etukäteen! Voit toki pistäytyä ja pirauttaa ovikelloa milloin vain kulmilla kulkiessasi – usein olemme paikalla toimistossa. Tapaaminen onnistuu joustavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Yritys

Musiikkitoteemi on vuodesta 2004 toiminut musiikin monialayritys. Yrityksen keskisimpiä toimintamuotoja ovat Tampereella taiteen perusopetusta antava musiikkikoulu ja Pispala-Tahmelan alueella sijaitseva Toteemipuoti, joka palvelee myös verkossa niin Suomeen kuin ulkomaille. Pispalan toimitilassa toimivan musiikkikoulun tiloja vuokrataan myös kokous- ja juhlakäyttöön. Musiikkitoteemi toimii maahantuojana muun muassa klassisille kitaroille, nuoteille ja musiikkitarvikkeille, sekä toteuttaa kustannustoimintaa aputoiminimellä Totem Music.

Musiikkitoteemi on jäsenenä seuraavissa:

2022: Musiikkitoteemi on Lens Resonance System® ja  Riento® Guitars -tuotemerkkien omistaja sekä Riento-kitaroiden valmistaja vuodesta 2022 lähtien. Musiikkitoteemi ja Tomi Tolvanen valittiin Pispala-Pyynikin Yrittäjien Vuoden Yrittäjäksi vuonna 2015.

1.9.2023: Yritysmuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja yrityksen virallinen nimi on Musiikkitoteemi Oy.

LASKUTUS

Arvoisa yhteistyökumppanimme

Emme ota enää vastaan paperisia tai sähköpostilaskuja. Voit lähettää joko suoraan aidon verkkolaskun tai skannauspalveluun sähköisen tai paperisen laskun. Pyydä verkkolaskutietomme tai katso ne osoitteesta verkkolaskuosoite.fi

Ilmoittaudu oppilaaksi Eepoksessa