Kitaratestauspäivä valtuutetussa Alhambra-kitaroiden myymälässä | Musiikkitoteemi
03.04.2022

Kitaratestauspäivä valtuutetussa Alhambra-kitaroiden myymälässä

Musiikkitoteemi on nyt virallinen Alhambra-kitaroiden valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Alhambra Guitars on vuonna 1965 perustettu yritys, joka tekee laadukkaita klassisia, teräskielisiä ja flamencokitaroita Espanjassa. Toiminta kattaa kaiken omasta puunhankinnasta sekä sen kuivattamista ja sahauksesta aina moninaisten kitaroiden valmistamiseen aloittelijoiden malleista aina täysin käsityönä tehtäviin Signature-malleihin.

Siirry Alhambran kotisivuille

Alhambra-kitaroiden testauspäivä su 10.4. klo 15

Saimme juuri erän Alhambran huippukitaroita myymäläämme. Järjestämme testauspäivän Toteemipuodissa Tampereen Pispalassa (Selininkatu 5, 33240 Tampere) sunnuntaina 10.4. klo 15 alkaen. Kokeiltavina on klassisia kitaroita sekä yksi flamencokitara ja yksi mikitetty ohutkoppainen nylonkielinen soololovella. Osallistujille on tarjolla myös kahvia, teetä ja virvokkeita.

Testattavat kitarat: 

  • Alhambra 7 Fc Pure -flamencokitara (999 €)
  • Alhambra Iberia Ziricote CTW & Fishman E8 – ohutkoppainen nylonkielinen soololovella ja mikrofonilla (1 195 € sis. Gig Bag)
  • Alhambra 11 P (2 450 € sis. kova laukku)
  • Alhambra Linea Profesional – Javier Menguel 2022 (3 295 € sis. kova laukku)
  • Alhambra Luthier Ziricote 50 Aniversario – Javier Menguel 2022 (3 995 € sis. kova laukku)
  • Alhambra Luthier India Montcabrer – Javier Menguel 2022 (4 495 € sis. kova laukku)

Ilmoittaudu mukaan

Aloitamme tilaisuuden kitaroiden yleisesittelyllä, jonka jälkeen kokeilemme ja kuuntelemme eri kitaroiden sointia eri soittajien käsissä. Siksi toivommekin saapumista paikalle klo 15 mennessä. Tilaisuus kestää arviolta klo 18 saakka tai niin kauan kuin halukkaita soittajia on paikalla. Ennakkoilmoittautuminen: info@musiikkitoteemi.fi

Lue lisätietoa kitaroista verkkokaupassa